Restore - A - Shine / Полираща паста

67,00 лв.
Базова цена: 67,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Restore - A - Shine / Полираща паста е препарат за полиране и премахване на фини драскотини, окисляване, тъмни петна и мъгла върху лъскави дървени повърхности

Формулиран специално за лъскави полиуретанови, лакови и шеллакови покрития от дърво, включително мебели, пиана и китари.

Възстановява блясъка на тъмните зони, елиминира следите от дребни повърхностни дефекти.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Техническа информация

Предлага се във вариант 473мл.

Полиращата смес Restor-A-Shine е специално формулирана, за да възстанови силно гланцово покритие върху дървени покрития. 

Използвайте върху дървени мебели, плотове за барове, плотове за маси и дори пиана, за да отстраните дребни драскотини и петна, възстановявайки безцветните лакове до висок гланц. 

Restor-A-Shine съдържа микрополиращи прахове, смесени с избрани масла и восъци, за да се получи тази уникална смес за полиране на дърво. 

Безопасен за използване върху всички безцветни покрития, включително: лак, шеллак и полиуретан. Няма да повдигне фурнира или да омекоти твърдото покритие.

Не съдържа силикон или ленено масло.

Как да използвате
1. Повърхността трябва да е чиста от мръсотия и прах, за да се предотврати надраскване.
2. Разклатете добре преди употреба.
3. Нанесете обилно количество Restor-A-Shine върху работната повърхност или с чиста, мека кърпа.
3. Втрийте с кръгови движения, като добавяте още, ако е необходимо, докато се постигнат желаните резултати върху зоната. Отидете на следващия раздел и повторете.
4. Проверете резултатите и повторете процеса, ако е необходимо, като завъртате кърпата от време на време, докато търкате, докато сместа се полира.
5. За да премахнете остатъците, полирайте с нова мека кърпа или полирайте и избършете с Howard Orange Oil или Lemon Oil Wood Polish .