Paisley Floral Garland

42,00 лв.
Базова цена: 42,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Шаблонът Paisley Floral Garland може да се използва като цветен венец по хоризонтални повърхности или да се повтаря, за да се създаде неповторим вид.

Шарката на paisley e синоним на традиционните индийски дизайни, които са вдъхновени от тропическото манго - но носеща името на град Пейсли в Шотландия (където са направени много шалове от кашмир).

Боядисвайте в горещи, пикантни цветове Chalk Paint® или Oxford navy, за да покажете, че шаблона Paisley Floral Garland е вдъхновен от Раджастан.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Техническа информация

Шаблоните на Ани са изработени от трайна, миеща се, полупрозрачна пластмаса (250 микрона / 10 милилара), което ги прави многократно за множество проекти. Нанесете шаблона си с гъбичка или четка за шаблони, като залепите дизайна си за по-лесно нанасяне. Допълнителни инструкции и идеи са на опаковката.

Paisley Floral Garland съдържа шаблон от две части.

Размер на листа: A4

Размер на дизайна:

Основен дизайн: 268mm (10.5 ″) x 104mm (4 ″)

Допълнителни елементи на дизайна: Вижте изображението в галерията.

Допълнителни грижи: Почистете шаблона си, като накиснете в топла сапунена вода и внимателно изтрийте боята, без да търкате.