Алоха

16,00 лв.
Базова цена: 16,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Шаблон вдъхновен от симетричните дизайни,които често се срещат в полинезийската култура. Дебелите, заоблени линия имат племенен и геометричен елемент, който внася хармоничен поток във всяка стая. Подобно на традиционните хавайски татуировки, този шаблон изглежда страхотно в черно. Идеален е за създаване на акцент на стена,кухненски гръб,плот на маса,основа на стълби,а защо не и пода вкъщи!

Може да развихрите въображението си и да разчупите този шаблон с различни цветове на детайлите,като създадете истински шедьовър,който ще впечатли всеки гост в дома ви.

Шаблона има три допълнителни маркера,което спомага за застъпването със следващият шаблон и допринася за професионално поставяне и перфектен завършек.

Предлага се в три стандартни размера и още един по ваша поръчка!

Размерите съвпадат със стандартните плочки на пазара: 15х15см,20х20см,30х30см,може да поръчате и по ваш размер.

Препоръчваме да закупите два шаблона. Така не само работата ще върви по-бързо,но и ще можете да използвате резервния шаблон за всички по-тесни места и ъгли като срежете части от него. Със сигурност може да сгънете шаблона за тези места, но да знаете - да имате два шаблона прави живота ви много по лесен! :) 

По-големите размери ще изглеждат чудесно на под,а защо не и на стена.Колкото до по-малките и те не са излишни,може да се използват както за соц.плочките с малък размер,старият кухненски гръб от ПДЧ ,така и за основата/лицето на стъпалата и освежаване обстановката в дома ви.

Просто развихрете въображенито си!!!