Faux Bone Inlay

48,00 лв.
Базова цена: 48,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Отдавайки почит на традиционните индийски инкрустации от кости, забелязани при приключенията на Ани в Раджастан, шаблонът Faux Bone Inlay е направен от три отделни парчета, включително основния шаблон на инкрустация и селекция от граници и ъгли, които се събират, за да създадат дизайн с размер A3.

Включени са и по-малки украшения, за да персонализирате вашия модел.

Боядисайте дизайна на шаблона си с Chalk Paint® в старо бяло, оставете да изсъхне и покрийте с Pearlescent Glaze за автентичен индийски седеф (само шарката на шаблона).

Faux Bone Inlay е набор от три части шаблон.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Техническа информация

Шаблоните на Ани са направени от трайна, миеща се, полупрозрачна пластмаса (250 микрона / 10 милилара), което ги прави многократно за множество проекти. Нанесете шаблона си с гъбичка или четка за шаблони, като залепите дизайна си за по-лесно нанасяне. Допълнителни инструкции и идеи са на опаковката.

Faux Bone Inlay е набор от шаблони от три части.

Размер на листа: 2 x A3, 1 x A4

Размер на дизайна:

Основен дизайн: 343mm (13.5 ″) x 132mm (5.2 ″)

Допълнителни елементи на дизайна: Вижте изображението в галерията.

Допълнителни грижи: Почистете шаблона си, като накиснете в топла сапунена вода и внимателно изтрийте боята, без да търкате.